Ξενοδοχείο

Ξενοδοχείο

Grand Hotel Palace

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη της ιστορίας και του πολιτισμού, μητρόπολη και αιώνιο οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, δημιουργήθηκε το Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Πρόσβαση

Βρείτε τις διαθέσιμες διαδρομές προς το Grand Hotel Palace.

Λοιπές Υπηρεσίες

Το Τμήμα Guest Relations με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο είναι στη διάθεση των πελατών προκειμένου να ακούσει...

Family Friendly Hotel

‘Στα The Luxury Hotels θέλουμε όλες οι οικογένειες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους!’ Φροντίζουμε τους μικρούς μας φίλους, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να απολαύσει μια ξέγνοιαστη διαμονή,  προσφέροντας τη δυνατότητα για τις παρακάτω παροχές και ανέσεις:

Ανακαίνιση

Αγαπητέ επισκέπτη,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο μας.

Στο Grand Hotel Palace προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε την εμπειρία του επισκέπτη αναβαθμίζοντας συνεχώς τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας.

The Luxury Vision

Το 2017 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του το αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο 5*, το Mediterranean Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επτά χρόνια αργότερα, το 2004 ανεγέρθηκε το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της πόλης, το μεγαλοπρεπές Grand Hotel Palace 5*, σε κομβικό σημείο στη δυτική είσοδο της πόλης.

Green Key

Μπορείτε συνημμένα να βρείτε

Πυλώνες Εμπιστοσύνης
GRAND SIZE, GRAND TECH, GRAND SAFETY, GRAND FLEXIBILITY, GRAND EMPLOYEES

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη. Στο Grand Hotel Palace είναι συνυφασμένα τα χαρακτηριστικά και οι δημιουργικές αντιθέσεις της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η κοσμοπολίτικη αύρα και η πολύτιμη αίσθηση γαλήνης, η παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία και η αριστοκρατική ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μοναδικό καμβά μιας εμπειρίας που αξίζει να ζήσει κανείς.

 

Όροι Χρήσης

NEWSLETTER

Newsletters

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 54628

+30 2310 549 000

grand@theluxuryhotels.gr

www.grandhotelpalace.gr

Υπερήφανο Μέλος:
HAPCO
ICCA
TripAdvisor