Tel: +302310549000

BOOK NOW

SEROS Prime Dining

Aπολαύστε ένα καταπληκτικό γευστικό ταξίδι στην υφήλιο.

Οι δημιουργοί του, αναζήτησαν τις καλύτερες πρώτες ύλες  από όλον τον κόσμο και με εμπνευστή τον Chef Βασίλη Τσόντζο δημιούργησαν προτάσεις για “signature plates & cocktails” με υψηλή ποιότητα που ξεπερνούν τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Σας προτείνουμε τα διάσημα  Rib-Eye Wagyu  από αυθεντικό μοσχαρίσιο κρέας Wagyu Kobe.
Εκτρέφεται σε παραδοσιακές φάρμες στην Ιαπωνία από το 1200, με αγάπη και φροντίδα, έτσι ώστε να μη στρεσάρεται και να μεγαλώνει ομαλά,  η εκτροφή του περιλαμβάνει ακόμη και εντριβές προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κράμπες. Είναι μεγαλωμένο υπο τους ήχους κλασσικής μουσικής και ξεδιψάει με μπύρα, αυτό γίνεται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα των έντονων ραβδώσεων που εμπεριέχεται στο κρέας τους και το μεγάλο ποσοστό τον ακόρεστων λιπαρών που περιέχουν.
Η ράτσα αυτή μοσχαριών θεωρούνται από τα καλύτερα κρέατα του κόσμου.

Συνεχίστε το ταξίδι των γεύσεων με Black Angus που εκτρέφονται σε φάρμες της Αμερικής χωρίς αντιβιοτικά και ορμόνες, ενώ για τους λάτρεις της  Bistecca Fiorentina υπάρχει η  αυθεντική Chianina της Τοσκάνης σερβιρισμένη  σε πλάκα αλατιού Ιμαλαΐων.

Για όσους από σας αγαπάτε τα κατ εξοχήν ελληνικά προϊόντα υπάρχει η μοναδική μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος της “ελληνικής ξανθόχρωμης” ράτσας που εκτρέφεται στην ορεινή Χαλκιδική.

Για επιδόρπιο στο Seros Prime Dining  αξίζει να γευτείτε τη σφαίρα κρέμα Ιαπωνικού μανταρινιού yuzu, sauce-anglaise με πικραμύγδαλο και τριμμένο μπισκότο μαστίχας.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με το εξαιρετικό bar tending και επιλογές από cocktails σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με μουσική από γνωστούς DJ της πόλης.

Reservations at: +30 2310 549 000 & Send Mail